Trädgård Total utför hantverksmässiga måleriarbeten både inomhus och utomhus! Vi sköter allt från hustvättning för att hålla fasad och tak rena och fina, till plåtmålning, fasadmålning och målning av snickerier. 

Våra måleritjänster:

Måleri inomhus

Har du renoverat eller byggt nytt? Vill du ändra färg i ett rum eller göra hela huset mer enhetligt? Vi kan hjälpa dig med all typ av inomhusmålning, även till exempel med målning av fönster eller lackning av skåpluckor.

Målning utomhus

Behöver du måla om fasaden på din villa eller ditt fritidshus? Är det dags att fräscha upp färgen på dörrar, fönster eller staket? Vi kan också hjälpa dig att bedöma om det är dags att måla om eller om det klarar sig några år till. Vi hjälper dig att välja rätt färg för ett snyggt och hållbart resultat.

Målning av plåt

Att underhålla färgen på plåt är viktigt för att undvika rostangrepp. Trädgård Total erbjuder tvättning och målning av plåttak, plåtfasader och plåtdetaljer såsom stuprör och stuprännor. Vi använder miljövänliga metoder vid ommålning för att säkerställa att korrosionsskyddet bibehålls och att resultatet blir långvarigt hållbart.

Tapetsering

Trädgård Total erbjuder tapetsering av allt från tak till fondväggar och hela rum. Vi hjälper dig att välja en tapet som passar just ditt projekt, till exempel avtvättningsbara tapeter till kök och barnrum.

Mur fontän
Måleri ute

Vill du ha hjälp med målning? Lämna en Offertförfrågan

© Trädgård Total 2021. Built by VSA Productions.