Trädgård Total har funnits sedan 2009, och har alla behörigheter och försäkringar trädgårds- och byggarbete. Vi arbetar bara med material av hög kvalitet, med design och hållbarhet som ledord. Vi tar ROT och RUT-avdrag, klicka här för att läsa mer. Vi garanterar också att du som kund blir nöjd med det arbete vi utför.

Trädgård Total startades av Krister och Jimmy. Sedan Kristers pension driver Jimmy företaget i egen regi. Idag är 8 personer anställda i företaget, och vi har avtal med ett flertal duktiga underentreprenörer.

Jimmys intresse för bygg och anläggning började med flerårigt arbete med hyresfastigheter. När hyresfastigheterna avyttrades, började Jimmy arbeta hos Peter Englander i Apotekarens Trädgård i Simrishamn. Peter är en välkänd trädgårdsdesigner, som många känner igen genom böcker och tv-program.

Efter flera lärorika år hos Peter och Apotekarens Trädgård så beslutade Jimmy och Krister, som då var kollegor, att starta eget företag – Trädgård Total. Trädgård Total har fortsatt ett nära samarbete med Peter Englander. Samarbetet har pågått i över 10 år. Vi delar en genuin passion för trädgårdsdesign, och ser fram emot många fler år av att skapa vackra trädgårdar tillsammans! Klicka här för att se mer av Peters arbete.

Trädgård Total har också ett samarbete med Trädgårdsfixarna som har gjort en jättefin Engelsk visningsträdgård på Svabesholm i Kivik, där Trädgård Total sponsrat en del av arbetet. Klicka här för att se mer av den Engelska Trädgården på Svabesholm.

Har du frågor om Trädgård Total eller vill veta mer om vårt arbete? Kontakta oss!

Vill du få en offert? Klicka här!

© Trädgård Total 2021. Built by VSA Productions.