Om företaget

Företaget startades 2009 och drivs av mig Jimmy Wremp . Vi är idag 8 personer i företaget plus alla våra duktiga underentreprenörer.

Om företaget

Företaget startades 2009 och drivs av mig, Jimmy Wremp. Vi är idag 8 personer i företaget plus alla våra duktiga underentreprenörer.

Mitt intresse för bygg och anläggning kom efter några års arbete med hyresfastigheter. När fastigheterna avyttrats började min tid hos Peter Englander i Apotekarens Trädgård i Simrishamn. Efter några lärorika år hos Apotekarens Trädgård så beslutade jag och en kollega, Krister, oss för att starta eget och samtidigt fortsätta vårt samarbete med Peter. Det har vi nu gjort i 8 år. Nu är det dags för Krister att tacka för sig och gå i pension. Jag fortsätter med samma glädje och glöd för min passion ”.

// Jimmy Wremp

Vi har ett starkt samarbete med Trädgårdsdesigner Peter Englander som är känd genom sina böcker och tv-program. Vi har också ett samarbete med Trädgårdsfixarna som har gjort en jättefin Engelsk visningsträdgård på Svabesholm i Kivik där vi har varit med och sponsrat.